DGF
- Forums - Reply - Statistics - Sign Up - Search - DGFs mainpage

DGF / Info folder/pjece
Author Message
Uffe
Member

# Posted: 24 May 2007 09:33


Til alle

Da jeg nu vil til at gå igang med at lave den famøse Pjece/folder/seddel som jeg har nævnt et par gange i forskellige sammenhænge. Så synes jeg det er på sin plads at spørge ud i æteren om der sidder nogen med gode ideer?

Jeg vil opfordre jer til så at tage kontakt til mig via www.kgok.dk eller evt her. Alle indspark modtages med glæde. Og jeg vil så se om det er noget brugbart.

Jeg forestiller mig at folderen skal udstyres med kontakt info for eksisterende klubber i DK, samt kort info om spillet og hvorfor det er interessant for folk der ikke har prøvet at spille endnu.
Det er ikke meningen at der skal være en decideret regelgennemgang, den skal man kunne få andetsteds. (via hjemmesider og i klubberne).

Venlig Hilsen
Uffe

John Nielsen
Member

# Posted: 24 May 2007 10:16


I Odense Go Klub lavede vi for snart 2 år siden en tryksag, som vi kaldte GOavisen. Den bestod af 8 sider med generel snak om go på omslagssiderne side 1, 2 og 7 og 8. Midtersiderne side 3, 4, 5 og 6 var gennemgang af reglerne og eksempel på et 9x9 spil. Jeg vil prøve at sende de 8 sider elektronisk til dig Uffe. I OGk har vi stadig en del eksemplarer tilbage af GOavisen, som vi bruger til uddeling, når vi viser spillet frem.
Venlig hilsen
John Nielsen

Uffe
Member

# Posted: 24 May 2007 14:15


Hej John

Jeg har set et eksemplar af GOavisen. Som ser flot ud. Omfanget er dog noget større end det jeg havde i tankerne, men jeg modtager meget gerne et eksemplar elektronisk.

pjecen skal bruges til indlæg i spil som sælges i butikkerne og kastes i nakken på evt interesserede eller steder hvor interesserede kunne tænkes at færdes.

Pft
Uffe

Nicolai
Member

# Posted: 25 Nov 2012 13:36


Som jeg vist nok har skrevet andet sted i dette forum, så har Ringsted Go Klub brug for en folder der forklare hvad Go er uden at det nødvendigvis omfatter reglerne.

Folk ved hvad skak, tennis, fodbold, galop med videre er selv om de ikke nødvendigvis kender reglerne - men de har ingen anelse om hvad Go er. Pjecen skal først og fremmest have til formål at gøre Go kendt på samme plan som andre sportgrene er kendte.

Reglerne i Go er efter min personlige mening ikke særligt omfattende og indviklede; og det tager kun 10 min. at lære folk reglerne ved et Go-spil, hvis folk først er interesseret - teorien er en helt anden sag.

Personligt er jeg blevet træt af at forklare reglerne til folk som dybest set ikke er interesseret i at kende reglerne, men bare vil vide hvad Go er.

Vi arbejder på en sådan pjece i RGK, men det går langsom fremad fordi vi ikke ved hvad vi skal skrive.

Jeg sender den lige til Uffe på den mailadresse han henviser til.

Your answer

Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  Insert URL  Disable BB codes *What's that?


Before posting non-english message, check your browser's encoding!
 » Name  » Password